Foto Trash the Dress

Acasă » Alte servicii » Foto Trash the Dress

Rochia mult visată

Ziua mult așteptată a nunții este pe cât de frumoasă, pe atât de agitată. Totul se petrece într-un ritm rapid, iar emoțiile fac să pară că totul a trecut într-o clipă. Iar în vâltoarea de evenimente și tradiții, mirii nu apucă să se bucure îndeajuns unul de celălalt și nici de ținutele pe care le-au ales cu multă grijă și iubire.

De aceea, ședința foto Trash the Dress a devenit un must-have al oricărei nunți. Deoarece, pe lângă amintirile deosebite în imagini, această experiență vă dăruiește și ocazia de a fi din nou mire și mireasă, însă de această dată într-un cadru intim și romantic, departe de tumultul evenimentului.

Cere ofertă

Cere o ofertă folosind formularul de contact de mai jos sau numărul de telefon din secțiunea Contact.Ședință foto trash the dress - rochia mult visată

Încă de la primul sărut sau poate chiar și mai devreme, fiecare fată începe să se viseze mireasă și să își imagineze rochia albă de prințesă în care își va uni destinul de cel al alesului ei. Iar atunci când visul devine realitate și este cerută în căsătorie, pornește o adevărată aventură pentru găsirea rochiei perfecte. Și atunci când spune “da” și rochiei, visul este desăvârșit.Iar noi ne dorim să facem visul să dureze cât mai mult prin ședințe foto trash the dress sau love the dress care înseamnă o zi petrecută într-o locație de vis, unde mireasa se va bucura de rochia ei, mirele se va bucura de aleasa lui în rochia în care i-a tăiat răsuflarea și amândoi vor trăi povestea relaxați și destinși.