Ședință foto bebeluși

Acasă » Alte servicii » Ședință foto bebeluși

Ședință foto nou născut

„Nici nu știm când a zburat timpul și s-a făcut mare.” Cu siguranță ați auzit și voi această expresie mereu la alți părinți. Și este adevărată. Atunci când aveți un bebeluș timpul fuge și fără să vă dați seama copilul crește și realizați că nu ați reușit să salvați toate momentele prețioase din primele lui luni de viață.

Aici intervenim noi, fotografii White Stories, care vă vom ajuta cu grijă și atenție să păstrați aceste momente duioase în imagini artistice care vă vor aminti mereu cât de mic și de drăgălaş a fost copilul vostru.

Cere ofertă

Cere o ofertă folosind formularul de contact de mai jos sau numărul de telefon din secțiunea Contact.Despre ședința foto nou născut

Ședința foto va avea loc la noi în studio, și pentru că știm cât de sensibili sunt bebelușii, vă asigurăm că totul se va desfășura în condiții de maximă siguranță și grijă pentru copilul vostru. Durata este de 1 oră și jumătate, iar voi veți fi acolo în tot acest timp.

Fotografiile se vor face în decoruri speciale și cu recuzită atent aleasă, iar bebelușul va avea cadre singur, în mai multe ținute, dar și câteva imagini împreună cu părinții. Suntem profesioniști cu experiență, dar lucrăm lejer și relaxat pentru ca întreaga experiență să fie plăcută, atât pentru nou născut, cât și pentru părinți.