Ședință foto gravide

Acasă » Alte servicii » Ședință foto gravide

Frumusețe și feminitate

Perioada sarcinii este una dintre cele mai sensibile și importante perioade din viața unei femei, dar și a întregii familii. Și pentru că cele 9 luni trec mai repede decât vă așteptați, o ședință foto de maternitate nu trebuie să lipsească din albumul cu amintiri de familie.

La noi în studio sau afară, în natură, noi vom surprinde în imagini farmecul aparte pe care îl are orice gravidă. Vom face fotografii viitoarei mămici, însă și tăticii sunt bineveniți și chiar și ceilalți copii ai cuplului, dacă există.

Cere ofertă

Cere o ofertă folosind formularul de contact de mai jos sau numărul de telefon din secțiunea Contact.Ședință foto pentru gravide - frumusețe și feminitate

Viitoarea mămică este întotdeauna radiantă, fermecătoare şi emană bucurie prin scânteia din ochi și prin zâmbetul larg ce îi luminează tot chipul. Viitoarea mămică este o femeie puternică și împlinită iar asta o face să fie un adevărat spectacol de frumusețe și feminitate.
 
Astfel, fotografiile vor fi imagini ce vor îmbina grația și senzualitatea feminină cu duioșia și căldura sentimentului matern, într-o armonie încântătoare și de ce nu, chiar sexy.