Povești personalizate

Acasă » Povești personalizate

White Stories – Povești personalizate

Iubirea este cel mai frumos sentiment din lume, iar noi suntem de părere că el nu trebuie celebrat doar în ziua nunții, cununiei sau a botezului. Desigur, acestea sunt cele mai importante momente ale vieții voastre, însă mai există și altele, poate la fel de semnificative, care sunt adesea pierdute din vedere.

Prin scenarii personalizate, noi vă ajutăm să păstrați vie amintirea primei întâlniri sau poate momentul cererii în căsătorie. Regizăm împreună surprize pentru cei dragi, fie că e vorba de parteneri, părinți sau copii. Scriem și rescriem poveștile voastre cu lumini, culori și imagini care vor sta mărturie celor mai sensibile trăiri.

Cere ofertă

Cere o ofertă folosind formularul de contact de mai jos sau numărul de telefon din secțiunea Contact.Un cadou desosebit

Pentru că suntem romantici incurabili, noi, cei de la White Stories, am creat conceptul poveștilor personalizate din dorința de a pune în imagini povești de iubire de toate felurile – de la cererea în căsătorie până la celebrarea nunții de argint sau de aur, de la prima întâlnire până la cumpărarea primei case împreună sau de la o surpriză pusă la cale pentru persoana iubită până la un cadou altfel, sub forma unui filmuleț cu și despre voi.
 
Suntem oameni cu experiență în cinematografie şi putem transforma orice eveniment din viața voastră într-un adevărat film. Din echipa noastră fac parte specialiști de imagine, scenografi, scenariști şi chiar compozitori, fiecare proiect fiind coordonat de Cristi, regizor de film și teatru, adică omul care va face ca filmul vostru să aibă viață și căldură.
 
Astfel, dacă vreți să vă surprindeți persoana iubită cu o idee originală, dacă vreți să faceți cuiva drag un cadou deosebit sau dacă vreți pur și simplu să vă sărbătoriți povestea de dragoste într-un mod inedit, contactați-ne prin formularul de ofertă sau la numărul de telefon din Contact, iar noi vă vom oferi o experiență de neuitat. O zi în care veți fi vedete sub lumina reflectoarelor, vedetele propriilor povești, în locații atent alese de noi.

Alte servicii

Două suflete și un singur gând. Două inimi care bat ca una.

Ziua nunții este un moment deosebit și prețios. Iar noi vom fi acolo să surprindem cadru cu cadru magia unică a începutului aventurii voastre împreună.

Suvenir din lumea specială a copiilor.

În ziua botezului vom fi alături de voi pentru a surprinde imaginile sensibile și duioase pe care le simțiți în primul moment în care vă ridicați în brațe copilul proaspăt creștinat.