Fotograf botez

Acasă » Fotograf botez

Fotografia de botez

Botezul este primul eveniment al copilului tău și unul dintre cele mai importante evenimente din viața voastră de familie. Este o zi cu încărcătură emoțională pentru părinți, nași, bunici și pentru toți cei care vin să fie martori fericirii voastre. Iar noi vom fi acolo să surprindem totul în fotografii pline de căldură.

Echipa noastră pentru foto botez este formată din fotografi profesioniști, oameni cu experiență, dar și cu multă sensibilitate. Pentru că botezul este un eveniment aparte și duios, ce trebuie imortalizat cu dragoste și atenție pentru detalii, pentru intimitate și pentru siguranța copilului.
Echipament profesional pentru fotografii
Fotografi cu experiență în cinematografie
Editare și corecții de culoare profesionale
Fotografie aeriană cu drona

Cere ofertă

Cere o ofertă folosind formularul de contact de mai jos sau numărul de telefon din secțiunea Contact.De ce să alegi un fotograf botez White Stories?

Atunci când piața este suprasaturată și oferta este atât de mare poate fi greu să alegi fotograful potrivit pentru botezul copilulul vostru. De aceea noi căutăm mereu să venim cu cele mai bune oferte de preț, cu cele mai noi aparaturi, cu cele mai calitative materiale livrate, dar mai ales urmărim să formăm o conexiune cu voi.

Pentru că știm că cele mai de top camere de fotografiat pot scoate imagini clare, corect expuse, cu rezoluție mare, însă nu pot pune în imagini energie și căldură. Pentru asta este nevoie de un om – fotograful de botez. Iar în echipa noastră veți găsi acei oameni atât de implicați și dedicați încât să poată pune viață în toate imaginile surprinse.

Pe tot parcursul evenimentului, vom sta cu degetul mereu pe declanșator în așteptarea acelor cadre care vă vor face să retrăiți bucuria și emoția acelei zile speciale ori de câte ori veți răsfoi albumele foto. Mai ales peste ani, când bebelușul va deveni adult.

Așa că, dacă aveți nevoie de fotograf botez București sau orice alt oraș și de ce nu chiar și altă țară, haideți să ne întâlnim și să punem la punct totul, până în cele mai mici detalii, pentru ca ziua mult așteptată să poată decurge destins, iar rezultatul să fie o comoară în imagini de care să vă bucurați mereu.

Alte servicii

Două suflete și un singur gând. Două inimi care bat ca una.

Ziua nunții este un moment deosebit și prețios. Iar noi vom fi acolo să surprindem cadru cu cadru magia unică a începutului aventurii voastre împreună.

Povești personalizate ce rămân în suflet

Povestea voastră de iubire transformată de noi într-un film personalizat și plin de farmec. O amintire vie care va face timpul să se oprească în loc.