Foto logodnă

Acasă » Alte servicii » Foto logodnă

Save the Date

Ați spus “da”. De acum începe oficial restul vieții voastre împreună. Iar acesta este un eveniment la fel de important ca și ziua nunții, nu-i așa? De aceea și logodna trebuie imortalizată în imagini romantice, printr-o ședință foto logodnă.

Împreună cu echipa noastră de profesioniști veți alege o locație frumoasă și chiar și o temă a fotografiilor de logodnă. Noi vom veni cu multe idei originale și creative, însă totul va fi pus la cale în funcție de personalitatea voastră pentru ca rezultatul să fie o colecție de amintiri intime și tandre.

Cere ofertă

Cere o ofertă folosind formularul de contact de mai jos sau numărul de telefon din secțiunea Contact.Ședința foto logodnă sau Save the Date

Preluat din SUA, Save the Date a devenit un obicei foarte răspândit și la noi. Și de ce să nu recunoaștem, este un obicei foarte plăcut și folositor. În urma ședinței foto de logodnă veți rămâne cu niște amintiri frumoase, dar și cu materiale pe care le veți putea folosi pentru a-i anunța pe toți cei dragi că urmează să vă uniți destinele.
 
Pentru această ședință foto video puteți alege studioul nostru profesional cu decoruri și recuzită deosebite sau putem alege împreună o altă locație specială în care să imortalizăm primele voastre momente de cuplu oficial.