Foto cununie civilă

Acasă » Alte servicii » Foto cununie civilă

Cel mai important “DA”

Fie că se întâmplă în aceeași zi cu nunta sau într-o altă zi, noi vom fi acolo să surprindem în imagini momentele când “de bunăvoie și nesiliți de nimeni” spuneți “da” unei vieți împreună. Momentul semnării, zeci de buchete de flori, șampanie și emoția de a fi soț și soție în fața legii – detalii minunate ce nu vor scăpa ochilor noștri antrenați.

Iar apoi, o ședință foto personalizată în care voi vă veți bucura de proaspătul statut, iar noi vom sta cu degetul mereu pe declanșator pentru a capta minunea acelor momente în amintiri artistice și creative.

Cere ofertă

Cere o ofertă folosind formularul de contact de mai jos sau numărul de telefon din secțiunea Contact.Foto cununia civilă - cel mai important “DA”

Ziua în care mergeți la Starea Civilă este una plină de bucurie, dar și de emoții multe și agitație. Familia și mulți prieteni vor veni să vă fie alături într-una dintre cele mai importante zile din viața voastră de cuplu.
 
Astfel, dacă vreți să scăpați de o grijă în plus în acea zi, completați formularul de ofertă sau dați-ne un telefon și asigurați-vă că veți avea alături de voi o echipă de oameni cu experiență, care vor transforma evenimentul cununiei civile într-o poveste de neuitat.