Filmări botezuri

Acasă » Filmări botezuri

Filmări botez

Creștinarea copilului este o tradiție care îmbină multe obiceiuri, datini și momente speciale iar voi ați pregătit totul cu multă dragoste și atenție pentru fiecare detaliu. Iar noi vom avea grijă ca filmul botezului să surprindă totul într-o poveste de neuitat.

Echipa noastră de profesioniști va îmbina emoția părinților cu bucuria invitaților și cu inocența bebelușului și va crea un basm fermecat în jurul prințesei sau prințului vostru.

Cere ofertă

Cere o ofertă folosind formularul de contact de mai jos sau numărul de telefon din secțiunea Contact.O echipă perfectă pentru filmare botez

Suntem oameni cu experiență în lumea filmului și a televiziunii și ne bucurăm că putem folosi tot ce am învățat pe platourile de filmare pentru a oferi proaspeților părinți o adevărată poveste în imagini și nu doar un banal video botez.

Și pentru că știm ce semnificație importantă are botezul în viața de familie, lucrăm cu atenție și dedicare fiecare cadru, pentru ca rezultatul final să fie o amintire de care să vă bucurați de-a lungul anilor.

Alte servicii

Două suflete și un singur gând. Două inimi care bat ca una.

Ziua nunții este un moment deosebit și prețios. Iar noi vom fi acolo să surprindem cadru cu cadru magia unică a începutului aventurii voastre împreună.

Povești personalizate ce rămân în suflet

Povestea voastră de iubire transformată de noi într-un film personalizat și plin de farmec. O amintire vie care va face timpul să se oprească în loc.