Filmări nunți

Acasă » Filmări nunți

Filmări nunți

Pentru că suntem o echipă de artiști și de profesioniști din lumea televiziunii și a cinematografiei, vom face din momentele nunții voastre un adevărat film – o poveste de dragoste cu final fericit, în care voi și iubirea voastră veți străluci ca personaje principale.

Suntem oameni cu viziune, cu idei diferite și cu pasiune pentru tot ceea ce înseamnă video nuntă și ne vom pune creativitatea și cunoașterea în slujba voastră pentru a vă lăsa cu o amintire autentică și originală.

Cere ofertă

Cere o ofertă folosind formularul de contact de mai jos sau numărul de telefon din secțiunea Contact.Mai mult decât un cameraman

Căutați cameraman nuntă București sau orice altă locație? Ei bine, noi îți oferim mai mult decât un cameraman nuntă. Echipa White Stories vă oferă o adevărată experiență cinematografică, asemănătoare cu o zi pe marile platouri de filmare.

Filmul nunții voastre va fi surprins, în imagini, de oameni cu experiență, ce lucrează în mod frecvent cu mari case de producție. În loc de un videograf nuntă veți primi un specialist în imagine care va orchestra mișcarea camerei de filmat, design-ul luminii și al culorii și tot ceea ce înseamnă scenografie.

Și pentru că echipa noastră este condusă și coordonată de Cristi, care este regizor de film și teatru, veți beneficia și de ochiul lui antrenat să vadă totul în cadre artistice și desăvârșite estetic.

Alte servicii

Suvenir din lumea specială a copiilor.

În ziua botezului vom fi alături de voi pentru a surprinde imaginile sensibile și duioase pe care le simțiți în primul moment în care vă ridicați în brațe copilul proaspăt creștinat.

Povești personalizate ce rămân în suflet

Povestea voastră de iubire transformată de noi într-un film personalizat și plin de farmec. O amintire vie care va face timpul să se oprească în loc.