Despre noi

Acasă » Despre noi

White Stories, fotografie și filmări evenimente

Iubirea a fost întotdeauna o sursă de creație. Marile iubiri au inspirat filme și fotografii faimoase. Iar bucuria și frumusețea iubirii reale și împlinite ne-au fermecat și pe noi și astfel s-a născut White Stories. Din dorința de a vă oferi și vouă ocazia de a vă sărbători povestea de dragoste prin imagini deosebite și nemuritoare.

Ziua nunții, ziua botezului sau zilele oricăror evenimente pline de încărcătură emoțională trec într-o clipă. Ceea ce rămâne sunt toate sentimentele și emoțiile voastre adânc marcate în suflet și în amintire, iar ca mărturie imaginile video și foto care vor spune peste ani povestea voastră – filmul vieții voastre.

Cadrele magice nu se nasc pur și simplu, ele sunt făcute cu suflet și pasiune.

Pentru că ne dorim să vă oferim servicii de cea mai bună calitate și să contribuim la frumusețea evenimentului vostru, am strâns o echipă care face magie.

Noi vedem în imagini și cadre și jonglăm cu lumini, umbre și culori, suntem alchimiști ai sunetelor și putem crea o melodie originală doar pentru voi și bineînteles, suntem vrăjitori ai camerei de filmat. Echipați cu multă experiență în domeniu și cu aparatură de top, noi vă oferim siguranța unor materiale excepționale.

Iar cel care face să se întâmple magia cu adevărat este Cristian Bajora. Cristi este cel care a visat și a fondat White Stories, fiind regizor de film, teatru și televiziune, cu o experiență de peste 15 ani în tot ceea ce înseamnă lumea artistică. Este un om care lucrează cu oamenii constant și care iubește oamenii, care iubește poveștile și care va face ca filmul evenimentului vostru să nu rămână doar un film ci o adevărată experiență cinematografică.  

Două suflete și un singur gând. Două inimi care bat ca una.

Ziua nunții este un moment deosebit și prețios. Iar noi vom fi acolo să surprindem cadru cu cadru magia unică a începutului aventurii voastre împreună.

Suvenir din lumea specială a copiilor.

În ziua botezului vom fi alături de voi pentru a surprinde imaginile sensibile și duioase pe care le simțiți în primul moment în care vă ridicați în brațe copilul proaspăt creștinat.

Povești personalizate ce rămân în suflet

Povestea voastră de iubire transformată de noi într-un film personalizat și plin de farmec. O amintire vie care va face timpul să se oprească în loc.