De la trash the dress la poveşti personalizate

Acasă » Blog » De la trash the dress la poveşti personalizate

Pornind de la conceptul trash the dress, care aşa cum ştim înseamnă un fel de closure al nunții prin „distrugerea” rochiei de mireasă, concept care cimentează uniunea celor doi prin ideea că niciodată nu va mai fi folosită rochia de mireasă, noi, cei de la White Stories am personalizat acest concept ducând-ul mult mai departe sau chiar îmbunătățindu-i sensul.

De ce poveşti personalizate

White Stories este o mică familie care îşi doreşte să fie alături de voi la evenimentele majore ale vieții voastre.

Ştim cu toții cât de importante sunt evenimentele unice ca nunta sau botezul, dar câteodată v-ați dori să fie cineva acolo să înregistreze şi primul sărut, ziua în care v-ați cunoscut, nunta de argint sau reuşita unui proiect.

Sau de ce nu, poate vă doriți o poveste personalizată pornind de la o şedință foto gravidă, o şedință foto nou născut, o şedință foto cuplu sau o cerere în căsătorie.

Momente unice imortalizate

Fiecare moment unic poate fi imortalizat şi bineînțeles, dacă ne apucăm să contopim evenimentele majore ale vieții voastre, putem crea practic povestea vieții voastre prin cele mai importante momente ale ei.

Poate vă doriți ca la nunta de aur să reconstruiți parcursul relației voastre din momentul în care v-ați văzut prima dată sau poate vreți să vă surprindeți alesul cu o surpriză iubit.

Filmul vieții tale

Orice v-ați dori, oricum ați vrea să arate filmul vostru personalizat, noi suntem acolo să vă ajutăm chiar şi cu scenariul, pornind de la evenimentele pe care vreți să le evidențiați şi punându-le cap la cap printr-o realizare unică în care voi sunteți vedetele principale.

Un film care va păstra vie şi peste ani esența lucrurilor importante pentru voi.

Aşa că White Stories vă pune la dispoziție toată experiența echipei, aparatura de ultimă generație, dar şi pasiunea şi sufletul de care cu toții avem nevoie atunci când vrem să realizăm ceva de excepție.