Cât costă un fotograf de nuntă

Acasă » Blog » Cât costă un fotograf de nuntă

Cât costă un fotograf de nuntă? Asta e întrebarea pe care ne-o punem cu toții atunci când ne pregătim de ziua cea mare. Sigur că nu e singura întrebare, dar probabil ar trebui să fie una dintre cele mai importante. Pentru că, până la urmă ziua respectivă vine şi pleacă şi deşi o păstrăm în suflet toată viața, mărturia palpabilă şi durabilă pe care s-o arătăm nepoților este pe hârtia lucioasă a unei foto nuntă, în filmul realizat în urma filmare nuntă sau pe un suport digital pe care îl permite tehnologia.

Fotografi şi videografi

Fotograf nunta şi videograf sunt, dacă vreți, noul tip de istorici care consemnează acest eveniment extrem de important din viața oricui, cu ajutorul tehnologiei.

Pe cât de importantă este nunta în sine, pe atât de important este să fie surprins momentul, pentru ca atunci când trec anii să ne aducem aminte cu plăcere de ziua minunată a nunții, ziua în care mirele şi mireasa devin prinț şi prințesă de poveste rupți parcă dintr-un frumos basm al copilăriei.

Miracolul vieții

Dacă mă întrebați pe mine, viața în sine este un lucru miraculos şi oricine ar trebui să-şi surprindă momentele cele mai frumoase prin foto şi video pentru că în definitiv toți suntem vedetele propriei noastre vieți.

Aşa încât, când ne întrebăm cât costă un fotograf la nuntă, ar trebui să ne întrebăm care este valoarea acestui eveniment pentru noi. Cu siguranță este „priceless” cum spune o reclamă, este fără preț, pentru că nu poate fi cumpărată emoția pe care o trăim în ziua nunții.

Prețuri mici vs calitate

Cu toate astea ne gândim imediat la prețuri cât mai mici (ceea ce e normal), fără să ne intereseze calitatea unui serviciu oferit într-o zi unică a vieții noastre.

Când căutăm pe google filmări nunți, fotograf nuntă, trash the dress sau chiar nunta de argint poate ar trebui să căutăm calitatea înainte de toate şi să ne gândim ca vrem ca album foto nuntă să arate extraordinar, aşa cum de altfel este viața fiecăruia dintre noi, chiar dacă nu ştim cum să o arătăm.

Ceea ce vă propune White Stories prin pachetele de pe site nu este contravaloarea unui serviciu simplu de care ai nevoie zilnic, ci contravaloarea surprinderii şi a consemnării unui eveniment care la finalul vieții rămâne printre cele mai importante realizări. Nunta.