Care este valoarea unui album foto de la nuntă

Acasă » Blog » Care este valoarea unui album foto de la nuntă

Acum câteva zeci de ani, cel mai important lucru pe care îl păstrau părinții şi bunicii noştri era numitul  album foto nuntă.

Pozele în care vedeam fie mirele şi mireasa privind fix către cameră, fie alături de naşi şi socrii sau câțiva dintre meseni, fie cu preotul dându-le binecuvântarea, erau cea mai de preț avuție păstrată la loc de cinste pentru zilele în care noi, copiii şi nepoții vom privi în inimile lor de-atunci, de când erau tineri căsătoriți.

Cât de importantă este fotografia

Fotografia, din momentul în care a apărut a fost cea care a captat cel mai bine momentele de istorie, dincolo de cuvinte şi descrieri.

Fotografia a fost cea care ne-a  ajutat să înțelegem mai bine trecutul, să vedem schimbările şi mai ales să ne bucurăm de imagini vechi, ca şi cum nu ar fi trecut timpul peste ele.

Valoarea unui album foto de nuntă

Tocmai de aceea albumul foto de nuntă rămâne chiar şi astăzi un lucru valoros, chiar dacă avem social media care ne aminteşte de cum eram acum câțiva ani, chiar dacă tehnologia a avansat atât de mult.

Albumul foto cu imaginile surprinse la nunta noastră rămâne ca o mărturie durabilă a emoțiilor şi bucuriilor trăite atunci.

Vă propun un exercițiu de imaginație. Să ne gândim că poate, într-o zi, vor scăpa lucrurile de sub control şi tehnologia o să dispară. Cu ce rămânem atunci? Cu aceste poze inscripționate cu bucăți de viață atât de importante pentru noi.

Chiar dacă e un lucru puțin probabil, vreau doar să scot în evidență cât de valoroase sunt, de fapt, albumele cu poze pe care le avem de la evenimentele majore ale vieții noastre.

Alegerea unui fotograf de nuntă  

Aşa încât, cred că ar fi indicat ca atunci când alegeți un fotograf nuntă, să vă îndreptați către cineva care are grijă ca emoțiile şi momentele intense de bucurie din ziua cea mare să fie realizate profesionist, cu mare atenție la detalii aşa cum echipa de la White Stories o poate face.